Startsiden arrow Bilbelter
Kontaktinformasjon
Billåven Magnus Tokvam AS
Fjeld Søndre
2850 Lena
Tlf:611 68400
Mobil:900 68400
Fax:611 62000
Kontortid:10 - 16, man-fre
Epostbillaven@billaven.no

Bilbelter PDF Skriv ut E-post

Beskrivelse

Jeg har stort sett bilbelter til de aller fleste bilmerker til en pris som i de fleste tilfeller er under halv pris av de merkeforhandler selger.

Nye E-merkede belter som godkjennes av biltilsynet, ingen sikkerhetsmessige forskjeller i forhold til andre belter.

Jeg har bilseler som kan monteres i alle tenkelige vinkler med justering på snellen så du vil få uttrekk på beltet uansett monteringsvinkel.
Disse selger jeg mange av til veteranbiler hvor beltesnellen monteres liggende i " hattehyllen" ( hattehylle som er innsveist i bilens konstruksjon).
Disse beltene er også mye brukt bak på Pajero - Subaru - Suzuki og andre biler hvor beltesnellen skal være montert skråstilt ( 15 til 30 grader helling / belteuttrekk).

Disse sikkerhetsbeltene kan også brukes på Chevrolet Tahoe - Chevrolet Suburban -Chevrolet Silverrado Exstended og vanlig single cab.

Bilbeltene leveres med 5 års garanti og er E - 11 merkede.
Komplette sett som inneholder monteringsanvisning - alle festebolter - div. avstandshylser - div. vinkler- muttere- sikkerhetsbeltemottagere i valgfri lengde på 15 cm - 30 - 45 cm faste mottagere, eller løs stropp med regulering fra 10 til 50 cm.

Vi leverer 45 cm beltemottagere med wire til
de fleste busser med standardsetehøyde 40 / 45 cm .

Vi har også magebelter og belteforlengere for de som trenger 50 cm lengere belter ( ofte nødvendig til de nye typene barnestolene som krever eksta lange bilbelter), meget enkle å montere, monteres 2 forlengere på samme belte vil du øke den totale beltelengden med 1 meter !!.

Generell info

Fleksible åpningstider etter avtale.

Sikkerhetsbelter og bilseter kan leveres fritt Oslo / omegn , ellers kan belter sendes pr. post for 213,-.

Bilseter kan i de fleste tilfeller sendes over hele landet for 365,-.

26 ÅR I BILBRANSJEN - DIN TRYGGHET

Admin